Ons team bestaat uit Freia, Luc, Maarten, Katrijn en Robbe en niet te vergeten Raika, een nogal schuchter maar ook speels Grieks asielhondje. Samen wonen wij in een vrijstaande woning in een rustige straat in Bonheiden.

 

In ons huis en hart is plaats voor meer dan één hond, daarom dat we graag opvang aanbieden voor één of meerdere dagen. Honden worden bij ons opgevangen in onze woning, zowel overdag als 's nachts verblijven ze in de leefruimte. In de grote, omheinde tuin kunnen de honden hun hartje ophalen: spelen, snuffelen, ... De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor zowel korte als langere wandelingen. Zelf gaan wij heel graag wandelen en het is dan ook geen opgave om met de honden erop uit te trekken.

huis kwispel over ons

Omdat Raika eerder terughoudend is, beperken we ons tot kleine en middelgrote hondenrassen. Je hond wordt bij ons beschouwd als deel van het gezin: aan liefde en aandacht zal het hen niet ontbreken. Van 's morgens tot 's avonds zijn we bij hen in de buurt, om te spelen, te knuffelen, maar ook om gewoon lekker te rusten. Als er speciale noden zijn (dieetvoeding, medicatie, ...), houden we daar ook graag rekening mee.

 

Onze opvang is erkend onder het nummer HK40106245.

gallery/img_20190307_174052 (3)
gallery/img_20190307_174052 (3)